Hoşgeldin Mehmet Ege

Hoşgeldin Mehmet Ege,

Herşeyden önce sağlık, mutluluk, başarı dolu ve tabii ki ailen ve tüm sevdiklerinle beraber yaşayacağın keyifli bir ömür dileklerimi ileteyim.

Serhal abin (amca demeye dil varmıyor malum yaş konusu, zamanı gelince anlayacaksın) seni ezeli rakibinin taraftarı olarak ilan etmiş aşağıda. Bir Galatasaraylı için bu hayatının dönüm noktasıdır. Artık sarı-kırmızı renkleri yan yana gördüğün heryerde için hop edecek, sarı-laciye ise yüzünü buruşturarak bakacaksın. Ama o senin bu ülke topraklarındaki tek ezeli rakibin, zamanı gelince bunları da anlayacaksın. Daha şimdiden Galatasaray Kapalısı senin için seferber oldu koçum, zira anket bu durumu net biçimde açıklıyor. Küçük bir dalgalanma yarattık sadece, ama gerekirse oyları 3 haneliye de çekerdik senin için.

Sorumlulukların oldu hemen, anne-baba-dede kelimeleri dudaklarından döküldüğü günler iple çekilecek, zaman içinde emeklemeyi bırakıp yürüdüğünde çevrendekiler çığlıklar atıp seni kucaklayacaklar.

Ama Cimbom dediğin gün, Tolga abin (malum amca-yaş konusu) sana büyük bir sürpriz yapacak. Şimdilik bu kadar olsun.

Seni çok sevdik. Tekrar hoş geldin.

Tolga Günak
Share on Google Plus

About Mehmet Ege

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.