HOŞGELDİN DAYISI

Öncelikle yeğenim aramıza hoş geldin.

Allah sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin annen, baban ve tüm sevdiklerinle birlikte.İyi dileklerimi burada satırlarca yazarak uzatmak istemiyorum zira herkesçe bilinir bir dayının yeğenine olan hisleri.

Pek yeri olmasa da bir iki cümleyle mesaj yazan sevgili arkadaşlara ve sevgili çok yakın çevreme cevabım olacak.Takım oylaması sonucu ortaya çıkan tablo karşısında kaygım yok bir Beşiktaşlı olarak zira koçumun ileride iyiyi kötüyü, güzeli çirkinianlayacak yaşa geldiğinde kendi özgür iradesi ile seçeceği takımın renklerini ararken YER e ve GÖK e bakacağından şüphem yoktur.Bizler oyumuzu kullanırken içimizdeki saf duyguların sesini dinledik, 3 haneli rakamları hedeflemedik hiçbir zaman.

Koçum ileride sporu zihnin ve bedenin için yap (biz mutlu edemesek de) birilerini mutlu etmek için değil. Kimseye değnek olmadan özgürce, insanlığa faydalı bir hayat yaşaman dileğiyle…

Dayın Ercan.

Share on Google Plus

About Mehmet Ege

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.